Miten voin auttaa?

Konsultoin, sparraan suunnittelen, coachaan, valmennan, koulutan, opetan...
No, sanotaan näin että lähestymistapani on hyvin kokonaisvaltainen.

Jos et jaksa lukea enempää tai
muuten vain mietit osaankohan
auttaa JUURI TEIDÄN HAASTEESSA,

mietitään yhdessä!

Kuka olet? Mitä haluat?

Tietävätkö (potentiaaliset) asiakkaasi miten mahtava tyyppi ja osaava asiantuntija olet? Kerro se heille!

Mitä itseasiassa myyt?

Tiukassa paketissa ulkopuolisen asiantuntijan kokemus, laaja-alainen näkemys, pedagoginen sparrausote ja rehellinen palaute.

Kohti uusia tavoitteita!

Business Coaching tukee (työ)elämän haasteissa ja tavoitteissa. Autan sinua löytämään oman potentiaalisi ja valjastamaan resurssisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Näkyykö? Löytyykö?

"Meidän juttu myy itse itsensä." Ihan tosi? Sitten et tarvitse minuakaan. Jos kuitenkin haluat olla olemassa, varmistetaan että tulet löydetyksi.

Jotain ihan muuta?

Olen yksinyrittäjä, mutten yksinäinen yrittäjä. Verkostostani löytyy jos jonkin alan osaajaa ja tekijää. Haasta minut!

Ihmiseltä ihmiselle

Henkilöbrändin rakentaminen ja tukeminen

Asiantuntijana olet jo henkilöbrändi, halusit tai et. Sinulle jää kaksi vaihtoehtoa: jättää sinusta rakentuva mielikuva sattuman varaan, tai ottaa brändisi omiin käsiisi.

Kuka sinä olet? Missä olet parhaimmillasi? Millaista osaamista myyt? Mikä on kärkiviestisi? Kun tiedät sen, pystyt kertomaan sen myös muille. 

Rehellistä ravistelua

Markkinoinnin sparrausapu

Tuleeko joskus tehtyä ennen kuin kunnolla miettii, fiilispohjalta? Hyvä! Hetkeen tarttuminen on loistava taito! Markkinoinnin suunnittelussa se on kuitenkin yhtä hyödyllistä ja järkevää kuin se kuuluisa persus edellä puuhun kiipeäminen.

Kun tavoitteena on aidosti asiakkaita palveleva tarjonta, toimiva markkinointi ja sujuva myynti, tarvitset yrityksessä ensin selkeän kokonaiskuvan markkinoinnin nykytilasta, tavoitteista, mahdollisuuksista ja kehittämisestä.

Sparrauksen avulla varmistatte yhdellä istumalla mistä todella kannattaa lähteä liikkeelle, mitä tavoitella, ja miten. Näin osaatte tehdä päätöksiä, joilla saatte markkinoinnin avulla kasvatettua myyntiänne.

Haluatko kehittää itseäsi ja kasvaa tavoitteisiisi?

Business coaching

Coaching on luottamuksellista vuorovaikutusta, jossa kuljetaan asetettuja tavoitteita kohti. Yhdessä keskustellen edetään pohdintojen ja oivallusten kautta ja opitaan hyödyntämään ja kasvattamaan omaa potentiaalia.

Coachaukseen liittyvät tavoitteet voivat olla ammatillisia tai henkilökohtaisia. Ne voivat olla laajoja ja aika abstraktejakin kokonaisuuksia, tai aivan pieniä tilanteita tai haasteita joita haluat pysähtyä pureskelemaan ja reflektoimaan.

Tapaamiset onnistuvat tiloissani Kuopiossa, tai yhtä hyvin puhelimessa tai etäyhteyksillä.

Yhteistyö Rocks!

Verkostoni, käytettävissäsi

WellCreaten takana on yksi yrittäjä – mutta ei yksinäinen yrittäjä.

Olen lähes 20 vuoden yrittäjyyteni aikana rakentanut ympärilleni laajan ja tukevan verkoston oman alansa superosaajia.

Mikä parasta, sinä saat tämän valmiiksi yhteistyönsä toimivaksi hioneen verkoston osaamisen yhdeltä luukulta.

Valokuvaaja, tekstinikkari, somevelho, koodari, kirjanpitäjä,  graafikko, videontekijä, säveltäjä, promoottori, juontaja..? Mitä tarvitset?

Miten voin olla avuksi?