BrainRelief

Ilme, verkkosivut, markkinointikonsultointi

Haluan nostaa esiin myös yhden ”aivan oman” projektin =) Olen itse Brain Relief -hoitaja ja -kouluttaja, sekä 2020 perustetun Brain Relief Academyn toimitusjohtaja. Tein verkkosivut tämän hoitomenetelmän esittelylle kesällä 2019. Syksyllä 2020 sivustolle lisättiin myös verkkokauppa ja verkkokurssialusta, jotka mahdollistavat hoitajakoulutuksiin liittyvän etäkoulutuksen myynnin ja toteutuksen yrityksen omalla sivustolla.

Sivuilla esitellään uutta suomalaista rentoutushoitoa sekä asiakkaille, että hoitajakoulutuksesta kiinnostuneille. Olennainen toiminnallisuus sivustolla on ”Etsi lähin hoitajasi” -karttahaku. Kartalle lisätään koko ajan uusia koulutuksen käyneitä ja näytön tehneitä hoitajia.

Brain Relief -hoidosta on kehitetty myös helpotettu, kotikäyttöön tarkoitettu Auvo -hoito, joka on opeteteltavissa verkkokurssilla. Auvolle toteutettiin oma sivusto, verkkokauppa ja kurssialustan syksyllä 2020.

Kun on itse hyvin sisällä sivuston aiheessa, on sivustoa toisaalta helppo ja nopea rakentaa. Toisaalta tehtävässä saa koko ajan haastaa itsensä katsomaan sivua ulkopuolisen, asiasta (vielä) mitään tietämättömän silmin.

”Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Asiakas X

Titteli, Yritys Oy