Business Excellence Finland

Palveluiden muotoilu, markkinointikonsultointi, verkkosivut, laskeutumissivuja

Business Excellence Finland on Suomen suurin Lean Six Sigma -konsultointitalo.

WellCreate on uudistanut yrityksen sivustoa jo useammassa otteessa, mutta aina hyödyntäen sivuston vanhaa teemaa ja esim. värimaailmaa.

Keväällä 2017 asiakkaan vanhan sivuston ulkoasuun tehtiin pieniä muutoksia ja uudistuksia. Samalla esim. nostettiin yrityksen referenssit esiin entistä näkyvämmin. Sivuston tekniikkaan ja rakenteeseen tehtiin myös akuutteja päivityksiä ja muutoksia.
Kesän aikana yritykselle rakennettiin laskeutumisssivuja, ladattavia oppaita ja integraatioita muihin markkinointikanaviin.

Loppuvuodesta 2017 sivuston rakennetta ja ulkoasua päivitettiin reippaammin. Visuaalisesti sivusto modernisoitui ja selkeytyi. Myös etusivun logiikka rakennettiin uudelleen huomioimaan paremmin asiakkaan tarpeet ja toiminta sivustolla.

Tässä on hyvä esimerkki sivustosta jota päivitetään ja uudistetaan aktiivisesti vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja yrityksen focukseen. Seuraavatkin muutokset ovat jo suunnitteilla.

“Anna kertoi hyvin ystävällisesti, miltä nykyiset sivumme näyttävät ammattilaisen silmin ja antoi erittäin rakentavasti sekä korjaavaa palautetta että arvokkaita ohjeita sivujen kehittämiseen. Hänen neuvonsa olivat konkreettisia ja toteuttamiskelpoisia. Olen erittäin tyytyväinen saamaani sparraukseen.”

Päivi Stömmer

Business Excellence Finland Oy