Suomen Kaasunsiirtopalvelut

Verkkosivut

Suomen Kaasunsiirtopalvelut Oy tukee Suomen siirtymistä avoimeen kaasumarkkinaan. Yhtiö organisoi yhteistyössä Gasumin kanssa 1.1.2020 käynnistyvän itsenäisen kaasun siirtoverkkoyhtiön toiminnan.  Yhtiön sivustolta löytyy kootusti tietoa markkinan avaamisesta ja sen tehtävä on huolehtia siitä, että kaasumarkkinoiden toimijat saavat tarvitsemansa tiedon ja tuen muutostilanteessa.

Kaksikielinen sivusto toteutettiin nopealla aikataululla vuoden 2019 alussa, tiiviissä yhteistyössä sisällöntuotannosta ja sivuston sisällön kehittämisestä vastaavan viestintätoimisto Kreabin kanssa. 

“Saumaton ja dynaaminen yhteistyö sekä luottamus olivat avainasemassa, että saimme verkkosivun maaliin nopealla aikataululla. Annan joustavuus ja ratkaisulähtöisyys mahdollistivat nopeat reaktiot sekä muutokset hektisessä tilanteessa. Yhtiön ilmeelle uskollisena erilaiset ratkaisut toteutuivat Annan kädestä palvellen niin lukijaa kuin verkkosivun päivittäjää. Hyvä keskusteluyhteys ja asiakkaan näkemyksen ymmärtäminen tekivät yhteistyöstä timanttia.”

Noora Turunen

Executive Associate, Kreab