Hyvinvointikeskus Solina

Ilme, verkkosivut

Hyvinvointikeskus Solinan sivujen uudistaminen tehtiin hyvin nopealla aikataululla vanhan sivuston sopimuksen umpeutuessa. Vanhasta, kankeasta julkaisujärjestelmästä haluttiin siirtyä sivustoon, jota on helppo ylläpitää ja muokata.

Sivuston teknisen uudistamisen lisäksi myös sivuston rakennetta muotoiltiin uudelleen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Myös yrityksen ilmettä uudistettiin kevyesti. Sivustolla tulee nyt esiin yritykselle tärkeitä teemoja, kuten luonnonmukaisuus, suomalainen luonto sekä vihreän voimaa.

Solinan yrittäjä löysi tekijäksi WellCreaten Annan Facebook-ryhmän suositusten perusteella. Välimatkan vuoksi koko projekti toteutettiin etänä – Skypen, puheluiden ja sähköpostien avulla.

“Anna toteutti yritykseni kotisivujen uuden ilmeen. Kaikki sujui hienosti tiukasta aikataulusta huolimatta. Olen todella tyytyväinen koko projektiin. Vaikka kaikki toteutettiin etänä Skypen ja sähköpostien välityksellä, Anna oli helposti lähestyttävä ja huippu tyyppi. Hän antoi visuaalisen ilmeen sanoilleni ja ajatuksilleni. Arvostan myös sitä, että Anna kertoi suoraan mikä toimii ja mikä ei. Hän myös osasi suositella toimivia kokonaisuuksia juuri minun yritystäni ajatellen. Olen niin iloinen, että löysin tämmöisen aarteen. Joskus pitää vain osata ulkoistaa näitä asioita ammattilaisille. Iso kiitos!”

Taina Kankkunen

Hyvinvointikeskus Solina