Ilostu Oy

Palveluiden kehitys, ilme, verkkosivut

Ihanalle Ilostu Oy:lle tehtiin talvella 2020-2021 laaja verkkosivu-uudistus. Uudistus käynnistettiin yhteisellä määrittely- ja ideointityöllä, joka johti palveluiden, brändin ja ilmeen kirkastamiseen ja kehittämiseen, sekä antoi eväitä markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Verkkosivusto uusittiin lähes täysin. Näin saatiin selkeytettyä sivuston rakennetta ja helpotettua kävijöiden siellä liikkumista.

Tässä yrityksessä iloisuus ja energisyys on valtavan merkittävä tekijä, nimestä lähtien. Ihaninta on että iloisuus ei jää sanojen tai puheiden tasolle, vaan se näkyy joka hetkessä yrityksen edustajien kanssa toimiessa. Siksi pirskahteleva ilo haluttiin tuoda sivustolla esiin rohkeasti ja voimakkaasti. Tavoitteena oli iloa ja energiaa pirskahteleva ja erottuva ilme, luettavuudesta ja tyylikkyydestä tinkimättä. 

Värimaailmaa ja värien ja kuvien käyttöä sivustolla ja esim. somekanavissa yksinkertaistettiin, yhtenäistettiin ja selkeytettiin . Näin kokonaisilme säilyy värikkyydestä huolimatta selkeänä ja skarppina.

Projektissa käytiin läpi myös sivuston tekstejä erityisesti sivustolla liikkumisen selkeyden, käytettävyyden ja hakukoneoptimoinnin näkökulmasta, pitäen mielessä asiakasryhmät ja markkinoinnin tavoitteet. WellCreate ei kuitenkaan osallistunut varsinaiseen tekstien uudistamiseen.

Sivustolla otettiin myös käyttöön Tawk.to chat sekä Vello.fi sähköinen ajanvaraus ja lahjakorttimyynti.

”Sain vinkin Annasta LinkedInin kautta, kun tiedustelin kotisivujen uudistamiseen hyvää kumppania. Annan valinta osoittautui nappivalinnaksi, sillä Anna ymmärsi heti, mitä toivotaan ja tarvitaan sekä osaa ehdottaa yrityksen arvoihin ja brändiin sopivia hyviä ideoita! Annan kanssa työskentely on todella innostavaa ja kommunikointi helppoa.

Ilostu Oy:n ilmeen ja kotisivujen uudistamisprojekti eteni selkeästi ja sovitusti. Saimme tukea tekstien kuljettamiseen kotisivuilla, vaikka tekstien tuottaminen olikin meidän vastuulla. Anna oli vahvasti mukana alusta asti ja ensimmäinen uudistuksen määrittelyprojekti oli todella antoisa. Anna osaa kiinnittää oikeisiin asioihin huomiota: hän hallitsee kokonaisuuden ja osaa silti kiinnittää huomiota tärkeisiin yksityiskohtiin. Annan toiminta on ammattitaitoista, määrätietoista ja saimme hänestä valtavasti tukea. Koko ajan oli sellainen tunne, että tätä projektia tehdään meille ja meidän näköisesti. Yhteistyö sujui ihanan harmonisesti, silti energisesti ja tavoitteellisesti!

Suosittelen erittäin lämpimästi!”

Iida Kujanpää

Perustaja ja toimitusjohtaja, Ilostu Oy