Jalkakuningatar

Henkilöbrändi, visuaalinen ilme, verkkosivut, verkkokurssisivusto

Jalkakuningatar Veera Keltanen on jalkaterapeutti ja jalkojen hyvinvoinnin asiantuntija, jonka sivustolta jalkakuningatar.fi löytyy tietoa, harjoituksia ja apua jalkojen hyvinvoinnin tueksi. Jalkakuningattaren verkkokurssit tuovat apua jalkojen ongelmiin ja helpotusta koko kehon kiputiloihin. 

Veeralla on pitkään ollut yrityksessään Vuosaaren jalkaterapiakeskuksessa jalkaterapeutin vastaanotto, sekä vuodesta 2018 asti toiminut paljasjalkakenkien verkkokauppa Kevytjalkineet.fi. Veeran vastaanottoajat ovat jatkuvasti täynnä ja hän halusi siksi lähteä tarjoamaan apuaan myös verkkokurssien avulla. Verkkokursseja varten toteutettiin ensin kurssivusto kevyetjalat.fi, joka sittemmin 2021 yhdistettiin Jalkakuningatar-sivuston kanssa. Veeraa myös haastatellaan usein jalkojen terveydestä ja hyvinvoinnista. Siksi sivustolle kootaan myös eri medioissa ilmestyneitä artikkeleita, joissa Veera on ollut mukana asianatuntijana.

Jalkakuningatar -brändi syntyi yhteisessä brainstormauksessa ja sitä lähdettiin nopeasti kehittämään eteenpäin. Palveluita ja kanavia yhtenäistetään brändin alle vähitellen ja työ jatkuu edelleen.

Sivuston sisältö kehittyy ja laajenee jatkuvasti. Jalkakuningattaren uusin verkkokurssi, jota WellCreaten Anna oli käsikirjoittamassa, kuvaamassa ja toteuttamassa, ilmestyy keväällä 2022.

”Annan kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä. Anna ymmärtää, mitä haluan ja toteuttaa sen. Ammattitaidolla.
Anna taipuu moneen. Hän suunnittelee ja toteuttaa. Tarvittaessa hän toimii ohjaajana, kuvaajana, editorina, markkinoijana ja ihan vaikka minä tahansa!
Jos Annalla on omat resurssit liian täynnä, eikä hän juuri tällä hetkellä pysty toteuttamaan pyytämääni asiaa, löytää hän verkostostaan jonkun toisen ammattilaisen, joka kyseisen asian tekee.
Anna on luotettava. Anna on taitava. Anna on mukava. Anna on ihana!”

Veera Keltanen

Yrittäjä, Wellness Keltanen Oy