Liiku, Leiki ja Loista – Livetuntien verkkokauppa

verkkokauppa

Kun Liiku, Leiki ja Loista liikuntastudion ryhmät jouduttiin keskeyttämään koronavirusepidemian vuoksi maaliskuussa 2020, studion tiimi lähti nopeasti toteuttamaan livetunteja Facebookissa.

Yhdessä lähdettiin miettimään helppoa ja varsinkin nopeasti käyttöönotettavaa tapaa toteuttaa livetuntien myynti ja treeniryhmien linkkien jakaminen. Nopean vertailun ja testauksen jälkeen käyttöön otettiin Billetto -tapahtuma-alusta, joka saatiin hienosti taipumaan sekä yksittäisten tuntien että viikkokorttien myyntiin. Näin tunneille ilmoittautuminen, maksut ja linkkien toimittaminen saatiin automatisoitua ja tiimin työaikaa vapautui olennaisempaan.

Näin nopeaa verkkomyyntitoteutusta en ole rakentanut vielä ikinä – ensimmäisen viikon tunnit ja viikkokortit olivat myynnissä alle kahdessa vuorokaudessa suunnittelun aloituksesta! 😀

Olen tehnyt Liiku, Leiki ja Loista yrityksen ja Johannan kanssa yhteistyötä muutaman vuoden ja mm. uusinut heidän verkkosivunsa talvella 2020.

“Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Asiakas X

Titteli, Yritys Oy