Luhtavilla kurssien verkkokauppa

Verkkosivut, verkkokauppa

Espoon Leppävaarassa toimiva Liikuntastudio Luhtavilla halusi  helpottaa ja selkeyttää sekä asiakkaiden ilmoittautumista liikuntakursseille, että ilmoittutumisten ja maksujen hallintaa. Kurssi-ilmoittautumisia varten  perustettiin oma WooCommerce -verkkokauppa. Kurssille ilmoittautuva asiakas voi maksaa kurssimaksun saman tien esim. verkkopankki- tai luottokorttimaksuna, tai  liikuntaedulla.

Asiakasnäkökulmasta tärkeää oli saada kurssien selaaminen helpoksi ja ilmoittautuminen ja maksaminen nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Liikuntastudiolle taas oli tärkeää mm. että maksuliikenne toimii sujuvasti, myynti- ja osallistujatiedot saadaan helposti, asiakkaat voivat ilmoittautua jonoon, ja asiakkaita voidaan myös siirtää kurssilta toiselle verkkokauppajärjestelmän sisällä. Lisäksi oli tärkeää, että ilmoittautumisen yhteydessä voidaan kysyä kaikki tarvittavat osallistujan ja maksajan tiedot esim. sen mukaan onko kyseessä lasten vai aikuisten kurssi.

Näin valmistui kesällä 2020 yksinkertainen, mutta tarkasti tarpeisiin kustomoitu tunti-ilmoittautumisten verkkokauppa.

“Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Asiakas X

Titteli, Yritys Oy