Sportfocus

Verkkosivut, verkkokauppa, verkkokurssisivusto

Sportfocuksen täysin uudistuneet verkkosivut, verkkokauppa ja verkkokurssialusta avattiin syksyllä 2018.

Sportfocus tarjoaa monipuolisia psyykkisen valmennuksen ja urheilupsykologian palveluita.

Projekti aloitettiin yrityksen koulutus- ja itseopiskelumateriaalien tarjonnan tehokkaalla uudelleenmuotoilulla. Laaja tarjonta haluttiin muotoilla uudelleen niin, että se palvelee tehokkaasti palveluiden lukuisia eri käyttäjäryhmiä. Yhteisissä työpajoissa käsiteltiin laajoja kokonaisuuksia yksityiskohtaisesti aina asiakasryhmistä kurssialustan tekniseen rakenteeseen ja verkkokurssituotteiden markkinointiin.

Aikaisemmin verkkosivuilla kirjautumisen takana olleet harjoitteet rakennettiin nyt uudelleen eri käyttäjille kohdennetuiksi verkkokursseiksi, jotka ovat myynnissä sivuston verkkokaupassa. Verkkokursseiksi muotoiltuna materiaaliin on helppo tutustua saman sivuston kurssialustalla. Verkkokaupassa on kurssien lisäksi tarjolla myös teemavihkoja ja harjoituskirjoja.

Sivusto, kauppa ja kurssialusta kehittyvät edelleen julkaisun jälkeen – tulossa on koko ajan uusia kursseja ja kokonaisuuksia eri asiakasryhmille.

“Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Asiakas X

Titteli, Yritys Oy