WellCreate on vuodesta 2017 lähtien toteuttanut useiden suomalaisten businessparkien ja kiinteistöalan sijoitus- ja asiantuntijayritysten verkkosivustoja tiiviissä yhteistyössä Suomen Tiloja.fi kanssa.

Jokaisessa projektissa on ollut tavoitteena selkeärakenteinen sivusto, jota tilaajan on helppo itse päivittää ja kehittää. Vaikka sivustojen teknisessä toteutuksessa hyödynnetään yhtenäisyyttä ja monistettavia rakenteita, jokainen sivusto on visuaalisesti erilainen ja tilojensa näköinen.

Olennainen toiminto jokaisella sivustolla on tilaikkuna, joka hakee ajantasaiset  lisätiedot vuokrattavista toimitiloista ja näyttää ne kävijälle samalla sivustolla. Lisäksi osalle sivustoista on lisätty mm. tilojen 360-esittelyjä, salasanasuojattuja osiota, sekä monikielisiä toteutuksia.

“Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Donec sollicitudin molestie malesuada. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”

Asiakas X

Titteli, Yritys Oy