Zermatt

Ilme, verkkosivut

Zermatt on valmennusyritys, joka tarjoaa ammattimaista mentaalivalmennusta erilaisiin tarpeisiin.

Zermattille luotiin syksyllä 2017 yksisivuinen, simppeli, yhden naisen valmennusyhtiölle sopiva sivusto. Entinen sivusto haluttiin uusia kokonaan toimimaan inspiroivana ja tehokkaasti informaatiota tarjoavana yhteydenottokanavana. Tavoitteena oli valoisa sivusto joka sekä vakuuttaa asiantuntemuksella että luo helposti lähestyttävän fiiliksen. Sivuston kansivideo ja slogan kiteyttävät yrityksen palvelut ja valmennusfilosofian. Muuten yksisivuisen sivuston sisältöä laajentaa aktiivinen blogi, jolla saadaan myös liikennettä sivustolle.

Kuten usein käy, tämänkin projektin vaatimukset ja sen myötä strategia muokkautuivat matkan varrella. Yhteistyön toimiessa sivustoprojekti joustaa hyvin tällaisinkiin muutoksiin.

Keväällä 2019 sivustoa laajennettiin, kun mukaan tuli uusia valmentajia ja palveluita. Tähän muutokseen oli valmistauduttu jo edellistä versiota suunnitellessa, joten muutokset oli helppo ja nopea toteuttaa.

“Nettisivuprojekti eteni sulavasti ja sovitusti alusta loppuun. Sivuston vaatimukset muuttuivat alun suunnitelmista, minkä vuoksi oli tarpeen saada pyöritellä erilaisia vaihtoehtoja, keskustella fiiliksistä ja ideoida vapaasti. Strateginen sparrausapu tuollaisessa tilanteessa on hyvin arvokasta.”

Johanna Konttila

Zermattin perustaja