Tarpeena verkkosivut?

Etsitään yhdessä

just teille

sopivin ratkaisu

Jokainen projekti ja jokainen sivusto on yksilöllinen.

Autan mielelläni, on tarve sitten pienelle hienosäädölle tai laajalle kokonaisratkaisulle. Ideasta aina loppuviimeistelyyn.

https:// yrityssivut.fi

Maksuton puhelinkonsultointi

Aloita tästä. Sinulla ei ole mitään hävittävää.

Nykyisen sivuston fiksaus ja tuunaus

Aina ei tarvitse aloittaa alusta. Arvioidaan yhdessä mikä on teille järkevin ratkaisu.

Kokonaan uusi sivusto

Napakka sivusto, joka on paitsi visuaalisesti hyvän näköinen, myös oikeasti toimiva ja myyvä.

Sivustouudistus

Asiantuntija auttaa tarkastelemaan verkkosivu-uudistukseen liittyviä tarpeita, mahdollisuuksia, toiveita ja resursseja boksin ulkopuolelta.

Räätälöidyt ratkaisut ja kokonaisuudet

Toteutan ammattitaidolla ja laadulla laajatkin sivustot, verkkokaupat ja verkkokurssit.

Ideoita, ajatuksia ja neuvoja

Varaa maksuton puhelinkonsultointi

Jaan sinulle omat näkemykseni ja ideani, täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Maksuton konsultointi tarkoittaa ihan oikeasti ilmaista neuvontaa. Halutessasi teen keskustelun perusteella tarjouksen toimenpiteistä, mutta tämäkään ei luonnollisesti sido sinua mihinkään.

Sinulla ei siis ole mitään hävittävää, joten aloitetaanpa siitä että sovitaan sinulle sopiva aika.

Onko palveluntarjontasi muuttunut eikä sivusto ole pysynyt perässä?

Vai loppuivatko hermot, aika tai osaaminen kesken sivuston rakentamisen?

Vanhan sivuston fiksaus ja tuunaus

Sivustoa ei aina tarvitse rakentaa kokonaan uusiksi, jos runko toimii. Ulkoasun ja/tai rakenteen päivittäminen voi hyvin riittää.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja tarpeistasi sivuston suhteen. Arvioidaan yhdessä päivityksen tarve ja mahdollisuudet hyödyntää olemassaolevaa sivustoa.

Onko sinulla uusi bisnes ja haluat esitellä sen maailmalle tyylikkäillä sivuilla?

Vai oletko niin kypsä vanhoihin sivuihisi että haluat räjäyttää pakan ja aloittaa alusta?

Kokonaan uusi sivusto

Tarjoan sinulle napakan uuden sivuston, joka on paitsi visuaalisesti hyvän näköinen, myös oikeasti toimiva ja myyvä. Asiakkaat löytävät sivuillesi, löytävät sivuilta etsimänsä ja myös toimivat sivuillasi niin että saat kontakteja ja kauppaa.

Hyvin toteutettu sivusto rockaa vaivatta eri laitteilla, näytöillä ja selaimilla, latautuu nopeasti, löytyy hakukoneista ja toimii myös somessa.

Eikö sivustonne ole pysynyt liiketoiminnan muutoksissa mukana?

Sivustouudistus

Sivustouudistus on paljon muutakin kuin värien ja fonttien vaihto. Pyörää ei kuitenkaan tarvitse keksiä kokonaan uudelleen. Määritellään yhdessä uudistuksen tarpeet ja mahdollisuudet, sekä niihin liittyvät toiveet ja resurssit. Vaihtoehtoja on hyvä tarkastella monesta näkökulmasta ja ulkopuolisen silmin. Tähän tarjoan käyttöönne koko monipuolinen osaamiseni.

Olen suunnitellut ja toteuttanut sivustouudistuksia niin pienyrittäjille kuin isoille organisaatioille. Suunnitteluun saattaa riittää jo yksi tapaaminen, tai projekti voi olla jopa vuoden pituinen prosessi johon sitoutetaan koko yrityksen henkilöstö. Ota yhteyttä niin mietitään millaista tukea voin tarjota juuri teidän projektinne.

Tarve laajalle ja toiminnoiltaan monipuoliselle sivustolle?

Räätälöidyt ratkaisut

Toteutan ammattitaidolla, laadulla ja teknisten kumppaneideni tuella myös laajemmat sivustot, verkkokaupat ja verkkokurssit.

Tarvittaessa käytössänne on oman osaamiseni lisäksi myös superammattilaisten verkostoni markkinatutkimuksesta ja strategian luonnista kampanjatoteutuksiin ja sisällöntuotantoon. Yhteistyökumppaneistani löytyy gurut mm. koodin, tekstin, valokuvan, videon, striimien, grafiikan, somen, analytiikan, SEOn ja SEMin parista.

Ota yhteyttä niin mietitään miten voisin parhaiten auttaa.

Miten voin olla avuksi?